Architecten Showroom Amsterdam

Innovative products make innovative projects

Dat is in vijf woorden de kracht van Luxaflex® Projecten. Ons Projecten team staat klaar om (interieur) architecten, projectinrichters en adviesbureaus perfect te kunnen adviseren en ondersteunen. We doen alles voor het creëren van een optimaal werk- en leefklimaat, inclusief het sparen van de kosten van klimaatbeheersing.

Luxaflex® is al jaren dé specialist in raamdecoratie en zonwering, ook voor professionele toepassing. Wij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld kantoor, waar klimaat- en lichtbeheersing centraal staal, praktijkruimtes waar hygiëne-eisen de boventoon voeren of bijvoorbeeld voor de horeca waar uitstraling en gebruiksgemak de eisen bepalen.

Luxaflex® is het belangrijkste raamdecoratie merk van Hunter Douglas, dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering. Als zaken als lichtregulering, onderhoud, licht- en temperatuur controle écht belangrijk zijn, kunt u al decennia lang op de expertise van Luxaflex® vertrouwen.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak met uw Luxaflex® Project Adviseur voor een bezoek aan de Architecten Showroom Amsterdam:

Afdeling Projecten
0184 – 674 130
projecten@luxaflex.nl

Pedro de Medinalaan 1a
1086 XK Amsterdam

www.architectenshowroomamsterdam.nl

Architecten amsterdam