0

PowerView® Automation

Met PowerView® Automation van Luxaflex® kun je alle Luxaflex® PowerView® aangestuurde raamdecoratie bedienen met een druk op de knop. Met de PowerView® Pebble-afstandsbediening of de wandhouder, kun je snel een enkele raamdecoratie of groepen raambekleding afstellen.

De PowerView® Hub vormt het centrale brein van het PowerView® Automation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Zo is het mogelijk om raambekleding met smart devices zoals een smartphone of tablet te bedienen via de PowerView® App en te koppelen met je Home Automation, zoals Apple Homekit, Google assistant en Amazon Alexa.

Voor alle soorten oplossingen die Luxaflex® aanbiedt kunt u de pagina van al onze oplossingen bekijken.

PowerView® Automation is beschikbaar voor de volgende soorten raambekleding:

Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Shades, Plissé Shades, Rolgordijnen, Aluminium Horizontale Jaloezieën, Houten Jaloezieën, Vouwgordijnen en Verticale Jaloezieën. PowerView® Automation is nog niet toepasbaar bij buitenzonwering.

Bij het project Pan Oston zijn er een honderdtal Powerview® aangestuurde rolgordijnen gemonteerd. Voor meer voorbeelden van projecten kun je de pagina’s van Kazerne Home of Design, Vyva Fabrics en Tauro Den Daag bekijken.

 

Precies zoals je het wilt. Jij bepaalt je eigen comfort."

Begin bij de basis
Met de PowerView® Pebble® Remote of de Wandbediening die op de muur wordt gemonteerd, kun je snel, met één druk op de knop, een aantal raamdecoratie op batterijen of groepen producten afstellen.

Kies voor slimme bediening in je hele huis
Zoekgeraakte remotes behoren tot het verleden. Nu kun je je raamdecoratie handig bedienen via je tablet of smartphone. Met de PowerView® App stel je de producten met één vingerbeweging af in de gewenste positie.En dat is nog niet alles. Haal alles uit je slimme producten door programma’s in te stellen. Gebruik daarvoor de programmeerfunctie, zodat de producten automatisch naar de stand van je voorkeur bewegen. PowerView® doet al het werk voor je – ook als je niet aanwezig bent.

Maak verbinding met andere slimme systemen
Het PowerView®-systeem is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste domotica-technologieën die momenteel op
de markt zijn. Ook is het compatibel met de tablets en mobiele toestellen van Apple® iOS en Android om de functies van je draadloze kantoor uit te breiden. Raadpleeg luxaflex.nl voor de laatste informatie over compatibele systemen en apparaten.

Stel je de ideale wereld voor waarbij raamdecoratie is afgestemd op je voorkeuren, zich automatisch aanpast en zo op ieder moment van de dag dé perfecte sfeer creëert in elke ruimte. Dat is het gemak van PowerView® Motorisation. Stel eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste positie en bedien het vervolgens met de PowerView® App of bedien het met een wandzender. Werknemers hoeven bij aankomst of vertrek er niet meer aan te denken, om de raamdecoratie ophoog te doen of neer te laten. Bekijk de complete PowerView® collectie voor alle informatie.

PowerView® Motorisation is beschikbaar in combinatie met het assortiment aan verfijnde stoffen, kleuren en materialen van Luxaflex®, de Europese leider in raamdecoratie. Met PowerView® Motorisation wordt spelen met licht en raamdecoratie een essentieel onderdeel van je dagelijks werkleven.