0

Slimme en comfortabele bedieningen

Er zijn talrijke manieren waarop je je Luxaflex® product eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen – er zit zeker een perfecte optie bij voor je project. Bij Luxaflex® beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor openbare ruimtes en hotels, waar kleuters en jonge kinderen kunnen rondlopen, vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

Voor meer informatie over raambekleding bediening bekijk je onze oplossingen pagina.

Soorten raambekleding bediening

SmartCord®

Ons unieke ontwerp is uitgerust met een oprolbaar koord waarmee je de raambekleding omhoog en omlaag brengt – zonder rommelig bungelend koord.

LiteRise®

Ons koordloze LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: trek de jaloezie met je hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Je jaloezieën blijven in de positie waar je ze loslaat.

Top-Down/Bottom-Up

Privacy met uitzicht. Open ze vanaf de bovenkant, de onderkant, of zet ze ergens daartussen vast. Creëer de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht.

Voor meer projecten kunt u de pagina’s van politiebureau Enschede, verpleeghuis de vijf havens en TU Eindhoven bekijken.

Koop altijd kindvriendelijke raamdecoratie of voorzie je huidige jaloezieën van benodigdheden die de veiligheid vergroten"

Bij Luxaflex® beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor ruimtes met kleuters en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie.

Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste zonneschermen — Prestatie-eisen inclusief veiligheid). Daarnaast ontwikkelen we steeds nieuwe producten en opties om het risico op ongevallen te verkleinen. Als gevolg van de wijzigingen in de Europese norm is de standaard bedieningslengte voor de meeste raambekledingen met koord- of kettingbediening teruggebracht tot maximaal 1 meter, om het risico op letsel bij jonge kinderen te beperken.

 

SmartCord® is verkrijgbaar met: LiteRise® is verkrijgbaar met: Top-down / Bottum-up is verkrijgbaar met:
Duette® Shades Duette® Shades Duette® Shades
Silhouette® Shades
Silhouette® Shades Plissé Shades
Plissé Shades Plissé Shades Horizontale Jaloezieën
Vouwgordijnen Horizontale Jaloezieën
Houten Jaloezieën
Rolgordijnen