0

PROJECT

Aafje De Twee Bruggen

Verpleeghuis De Twee bruggen, in Rotterdam IJsselmonde is onlangs volledig gerenoveerd. De vernieuwde locatie is een duurzaam modern huis, waar bewoners een eigen ruime studio met badkamer hebben. 

In De Twee Bruggen biedt men kleinschalig wonen met alle voordelen van grootschaligheid, zoals een brasserie/ontmoetingsruimte en veel ruimte voor de bewoner om een wandeling te maken. De eigen studio’s zijn onderdeel van kleine woongroepen (maximaal 10 bewoners) en zijn gesitueerd om een gezamenlijke huiskamer.

Om het “thuisgevoel” te versterken en te zorgen voor comfortabele zon- en lichtbeheersing is het complex door onze project partner Decolux Zonwering uit Rotterdam, voorzien van uitvalschermen van het type Carré 95 en knikarmschermen van het type Fiora Grande.

Specificaties

Product Fiora Grande en Carré 95 buitenzonwering

Gebouwtype Woonzorggroep

Architect

Locatie Rotterdam

Hoofdaannemer Van Wijnen Dordrecht

Projectdealer Decolux Rotterdam

Onze oplossingen

De Luxaflex® Carré 95 staat bekend om zijn veelzijdigheid. Het scherm kan op vele manieren bediend worden. In combinatie met een groot aanbod van diverse typen armen zijn er vele specifieke toepassingsvormen mogelijk worden. Dit uitvalscherm is projectmatig ideaal, doordat de Carré 95 een vierkante kast heeft met een naadloos aansluitende voorlijst. De maximale breedte is 4,5 meter, maar is koppelbaar tot een maximale breedte van 8 meter. De Carré kan een maximale uitval van 2 meter realiseren (afhankelijk van het gekozen armsysteem).

De nieuwe ontwikkeling in terraszonwering heet Luxaflex® Fiora Grande. Een volledig gesloten cassettesysteem dat ondanks de kleine afmetingen van de kast op grote breedtes verkrijgbaar is. Daarnaast is de Fiora Grande een scherm dat geopend net zo mooi is als in gesloten toestand. Dit scherm biedt u veel voordelen zoals optimaal zoncomfort, een perfecte integratie met de gevel en jarenlang gebruiksgemak.

Onze producten

Kenmerken

Welk product van Luxaflex® u ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Wij maken elk product afzonderlijk met de hand. Dat onderscheidt ons van de anderen: ons precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product.

Meer projecten