0

PROJECT

AFAS – Leusden

Het nieuwe gebouw van AFAS ziet er geweldig uit. Niets lijkt op een standaard kantoor of theater, het ontwerp is fascinerend en heeft enorm veel glas. Luxaflex verzorgde de jaloezieën bij de werkplekken, de verduisterende jaloezieën in de studio én de oplossing voor de daklichten van het Atrium. Dit zijn echt state of the art maatwerk toepassingen die bijna tot kunst verheven zijn.

Waar begin je als een gebouw heel veel glas heeft en daar geen ‘standaard’ oplossing voor is? Arjen Stolk, projectadviseur Luxaflex Nederland: “We hebben in samenwerking met de opdrachtgever en de aannemer, de raambekleding van het Atrium op maat laten ontwerpen door Guthrie Douglas. Guthrie Douglas is gespecialiseerd in producten voor gebouwen met bijzondere architectuur. Het dak van het Atrium heeft een patroon van driehoeken. Die vorm is met super sized rolgordijnen overgenomen zodat het dak volledig horizontaal gesloten kan worden. Het doek loopt over steunrollen en blijft zo goed op zijn plek.” Luxaflex leverde voor het kantoorgedeelte en de sportzaal ruim 600 gemotoriseerde jaloezieën met een lamelbreedte van 50 millimeter en verzorgde tevens de volledig geïntegreerde en verduisterende rolgordijnen voor de studio. Al met al een prachtig, in het oog springend project.

Specificaties

Product Luxaflex® Rolgordijnen - Jaloezieën

Gebouwtype Kantoor

Architect Steef van der Veldt (ontwerper) / Rob Duindam (Architect)

Locatie Leusden

Hoofdaannemer Dura Vermeer

Projectdealer Marcus Interieur Projecten

Onze oplossingen

Voor elk raam hebben wij een passende oplossing. De gecombineerde kennis van de ontwerper, de architect, Luxaflex® en Guthrie Douglas leidden tot de oplossing voor alle wensen van de gebruiker. Onze adviseurs zorgen voor een oplossing op maat die naast praktisch ook mooi is en de productiviteit en het arbeidsklimaat verbetert.

Onze producten

Horizontale Jaloezieën

Luxaflex® heeft de horizontale jaloezie in Nederland groot gemaakt en loopt nog steeds voorop in deze productgroep. Op zowel functioneel als decoratief vlak is er veel mogelijk met deze collectie. Niet alleen is er keuze uit meer dan 180 verschillende kleuren, maar voor iedere kleur is ook de afwerking kleurspecifiek afgestemd. De verschillende kleuren Jaloezieën laten zich ook makkelijk combineren en variëren zodat er een stijlstatement mee kan worden afgegeven.

 

Rolgordijnen

De keuze voor Luxaflex® Rolgordijnen in bedrijven, openbare gebouwen en scholen snappen wij. De Luxaflex® rolgordijnen zijn namelijk, in welk gebouw dan ook, erg praktisch en functioneel. Tevens zijn onze duurzame rolgordijnen van hoge kwaliteit en worden ze op maat gemaakt tegen een scherpe prijs.

Kenmerken

Welk product van Luxaflex® u ook kiest, het is het resultaat van ruim zestig jaar geïnspireerd ontwerp en biedt innovatieve bedieningsmethoden en pure kwaliteit. Wij maken elk product afzonderlijk met de hand. Dat onderscheidt ons van de anderen: ons precieze oog voor detail voor elk op maat gemaakt product.

Meer projecten