0

PROJECT

Clifford Chance – Amsterdam

Het internationale advocatenkantoor Clifford Chance is terug in het  kantoorpand Droogbak in Amsterdam. Nadat er een grootschalige renovatie heeft plaatsgevonden, mochten wij aan de slag met de binnenzonwering. Clifford Chance heeft voor de ramen in de serre gekozen voor Luxaflex® Duette® Shades en in de kantoorruimten is gekozen voor Luxaflex® Rolgordijnen. De combinatie van strakke, moderne raambekleding matcht uitstekend met het authentieke karakter van het monumentale pand.

Specificaties

Product Luxaflex® Rolgordijnen XL & Duette® Shades (serre uitvoering)

Gebouwtype Advocatenkantoor

Architect Fokkema & Partners Architecten

Locatie Amsterdam

Hoofdaannemer Dev real estate

Projectdealer Maasdam Groep Waddinxveen

Onze oplossingen

Een fijne werkplek 

Voor de ramen in de serre is gekozen voor Duette® Shades. Erg praktisch aangezien de Duette® Shades bij hinder van zonlicht op elk moment open en dicht kunnen worden geschoven. In een aantal kantoorruimten hangt Luxaflex® Rolgordijnen in een transparante én verduisterende stof. Zo kan het licht perfect gereguleerd worden en voorkom je hinderlijke schittering op een smartboard, scherm of werkplek.

In een aantal kantoorruimten hangt Luxaflex® Rolgordijnen in een transparante én verduisterende stof. Zo kan het licht perfect gereguleerd worden en voorkom je hinderlijke schittering op een smartboard, scherm of werkplek.

 

Onze producten

Luxaflex® Duette® Shades

Luxaflex® Duette® Shades zijn een veelzijdige vorm van raambekleding, en zeer geschikt zijn voor ramen met grote afmetingen, ronde ramen of ramen met speciale vormen. Door de unieke honingraat structuur zijn Duette® Shades functioneel en bieden ze een duurzame oplossing. Luxaflex® Duette® Shades zijn, behalve op rechte ramen ook uitstekend geschikt voor dakramen, lichtkoepels en serres. Ook voor draai- /kiepramen en afwijkende vormen (bv. ronde of trapezium ramen) zijn Duette® Shades de oplossing

Luxaflex® Rolgordijnen 

Luxaflex® Rolgordijnen zijn ideaal voor bedrijven, openbare gebouwen en scholen.  Erg praktisch en functioneel. Tevens zijn onze duurzame rolgordijnen van hoge kwaliteit en worden ze op maat gemaakt tegen een scherpe prijs.

In de collectie van Luxaflex® zijn er verschillende soorten textieldoeken opgenomen, die de oplossing geven voor uw situatie binnen het project. Als het nu gaat om warmte, doorzicht, lichtreflectie, verduisterende of energie problemen, de Luxaflex® projecten rolgordijnen collectie heeft de oplossing.

Kenmerken

Luxaflex® Duette® Shades

  • Isolerend
  • Geluiddempend
  • Niet boren in de kozijnen met FrameFix®
  • Geschikt voor bijna alle soorten ramen

Luxaflex® Rolgordijnen 

  • Ruime keuze uit doeken
  • Verschillende bedieningsmogelijkheden
  • Kindveilig
  • Duurzaam

Meer weten over dit project of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 0184 674 100 of mail naar projecten@luxaflex-nederland.nl

Meer projecten