0

PROJECT

de State Hillegersberg

De State Hillegersberg ligt ‘op stand’ in de Rotterdamse wijk Hillegersberg en is gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke of permanente zorg en ondersteuning voor mensen. Hiertoe werken zorgorganisaties samen.

In 2019 is er gestart om deze locatie toekomstbestendig te maken, omdat het pand niet voldeed aan de hedendaagse wensen en eisen, onder meer op het gebied van comfort en duurzaamheid. In 2020 is men in dat kader gestart met het vervangen van alle (buiten)zonweringen van het pand. Samen met projectpartner Decolux hebben wij Beaufort® 100R screens mogen aanleveren voor dit mooie pand. De windvaste Beaufort® screen combineert design met extra windbestendigheid voor grotere kozijnen. Er is gekozen voor een uit de Luxaflex® Outdoor Screen collectie met de kleur brons (S117117), met een lichtdoorlatingsfactor van 3%. Dit doek is brandvertragend, antistatisch en uv-bestendig.

Het slanke dessin en het bronzen doek passen bij de identiteit van het pand en in de wijk en bij de iconische uitstraling van het pand.

Specificaties

Product Luxaflex® Screens

Gebouwtype Zorginstelling

Architect RAU Architecten

Locatie Hillegersberg

Hoofdaannemer JP van Eesteren

Projectdealer Decolux B.V.

Onze oplossingen

Om de State Hillegersberg toekomstbestendig te maken, is goede zonwering noodzakelijk. Door het gebruik van goede buitenzonwering worden licht en warmte optimaal gedoseerd, hetgeen verwarming en airconditioning scheelt. Een verantwoorde, duurzame investering die snel rendeert maar bovenal wooncomfort biedt.

 

Onze producten

Beaufort® Screen
De Beaufort® is een statement binnen de succesvolle Luxaflex® Outdoor Collection Screens. Het windvaste ritsscreen combineert design met grote windbestendigheid en is ook beschikbaar op grotere raamhoogtes. Door de keuze uit verschillende modellen, bent u met dit screen altijd verzekerd van een passende oplossing. De Beaufort® heeft geen kier tussen doek en geleiding, waardoor deze ook zeer goed als een hor en/of als compleet verduisterende zonwering functioneert.

Kenmerken

Beaufort® 100R screens

  • 260 stuks
  • Kleur brons (S117117)
  • Lichtdoorlatingsfactor van 3%
  • Windvast

Wil je meer weten over dit project of ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via: 0184 674 100 of mail naar projecten@luxaflex-nederland.nl

Meer projecten