0

PROJECT

Doove Care Groep

Doove Care Groep is een leverancier van hulpmiddelen en diensten voor de zorg en gaat er prat op te werken volgens de methode van Reverse Thinking. Kort gezegd komt dat er op neer dat zij eerst aan de klant vragen waarmee ze deze kunnen helpen en dan een oplossing voorstellen die men ervaart als maatwerk.

Logisch dat dan ook voor maatwerk Vouwgordijnen van Luxaflex®  is gekozen voor de inrichting van het pand. A Projectdealer Maasdam uit Waddinxveen realiseerde het totale interieur concept. Bij het ontwerp hield men rekening met de optimale gebruikersbeleving. Elementen die geluidsgolven onderbreken, zorgen voor rust en een goede akoestiek. Diverse typen meubels, vormen, verhogingen, groene accenten op de muur, houttinten en lichte kleuren hoorden bij het totaalplaatje. Daarnaast bevorderen kleine zitjes met lange tafels de multifunctionaliteit van de ruimte. Door te kiezen voor Vouwgordijnen in de stof Forli wordt de informele maar professionele sfeer versterkt.

 

Specificaties

Product Vouwgordijnen

Gebouwtype Kantoorgebouw

Architect André van der Ende

Locatie Waddinxveen

Hoofdaannemer

Projectdealer Maasdam Waddinxveen

Vouwgordijnen

Onze oplossingen

Vouwgordijnen van Luxaflex® zijn stijlvol, modern en geven een heleboel sfeer aan je interieur of kantoor. Bij een vouwgordijn ontvouwt en vouwt de stof zich gelijkmatig op wanner je deze omhoog of omlaag doet.

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, stoffen en dessins. De interieustoffen geven een warme sfeer, werken isolerend en contactgeluiddempend, wat in een kantooromgeving extra prettig is.

Onze producten

De collectie Vouwgordijnen bevat 119 verschillende stoffen en 11 voeringstoffen, waaronder luxe linnen stoffen, verfijnde transparante looks en verduisterende stoffen. Ze passen bij iedere interieurstijl, van landelijke woningen tot moderne, industriële (zakelijke) interieurs.

 

Kenmerken

Vouwgordijnen, model Ballina Back, Stof Forli  (100% PES)

Meer projecten