0

PROJECT

Euromast

Dit door de Hugh Maaskant, de architect van de wederopbouw ontworpen stadsicoon van Rotterdam, is door onze A-projectpartner Decolux Project Zonwering uit Rotterdam van raamdecoratie voorzien. Om blijvend te kunnen genieten van het unieke 360′ panorama uitzicht op de stad is gekozen voor Horizontale Jaloezieën, 50 mm.

Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn al sinds de jaren ‘ 50 van de 20e eeuw bekend om hun functionaliteit, kwaliteit en elegantie, net als de Euromast een icoon van ” Dutch Design”  en eveneens geworteld in Rotterdam.

Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn een duurzame keuze. De lamellen zijn namelijk gemaakt van 98 procent gerecycled aluminium. Daarnaast wordt in het productieproces energie bespaard, waardoor er 95 procent minder CO2-uitstoot is.

Specificaties

Product Horizontale Jaloezie

Gebouwtype Horeca

Architect --

Locatie Rottterdam

Hoofdaannemer Decolux Projectzonwering

Projectdealer Decolux Projectzonwering

50 mm Jaloezieën aluminium

Onze oplossingen

De kracht van het origineel – Luxaflex 50 mm Jaloezieën aluminium. Slank, sierlijk en functioneel

Onze producten

Onze collectie Horizontale Jaloezieën is al sinds de jaren 50 op de markt, deze collectie van Luxaflex® omvat trendy pastelkleuren, luxe metallic tinten en natuurlijk hout met een warme uitstraling. Elke tint verandert de eigenschappen van het licht dat over de lamellen valt, zodat het design nog beter tot uiting komt. Onze horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn zakelijk en privé toe te passen.

Kenmerken

De toegepaste 50mm Jaloezieën zijn uitgevoerd in kleur 8755, uit de Pure Sense collectie. Dit type raambekleding is voorzien van de ‘Pure Sense’ finsih een zijdezachte coating op de lamel, waardoor deze een warme uitstraling aan de jaloezie geeft én minder stof vasthoudt, ideaal in veelbezochte ruimtes.

Meer projecten