0

PROJECT

Gerechtsgebouw (NACH) – Amsterdam

Luxaflex® raambekleding voor New Amsterdam Courthouse (NACH)

In het door Kaan Architecten ontworpen nieuwe gerechtsgebouw Amsterdam is gekozen voor Luxaflex® Raambekleding.  Opdrachtgever New Amsterdam Court House NACH en het uitvoerend consortium Lu/Facilicom kozen voor 1400 functionele en elegante Luxaflex® rolgordijnen, in een mix van diverse screendoeken, zoals de Screen Nature Ultimetal® M-Screen Ultimetal® én het welbekende Panama Chrome screendoek. De strakke uitstraling en de brandwerendheidsklasse waren de redenen om te kiezen voor deze mix. Bij een groot aantal rolgordijnen is de cassette in het klimaatplafond gemonteerd, zodat de ruimtes er strak uitzien!

In de lichtstraat in het Atrium is aanvullend gekozen voor Luxaflex® Omega buitenzonwering.

Specificaties

Product Luxaflex® Rolgordijnen - Serre zonwering

Gebouwtype Rechtsgebouw

Architect Kaan Architecten

Locatie Amsterdam

Hoofdaannemer Heijmans

Projectdealer Luxaflex Projecten

Onze oplossingen

Maatwerk in optima forma. De gecombineerde kennis van de ontwerper, de architect en Luxaflex® leidden tot de oplossing voor alle wensen van de gebruiker. Onze adviseurs zorgen voor een oplossing op maat die naast praktisch ook mooi is en de productiviteit en het arbeidsklimaat verbetert.

 

 

Onze producten

Rolgordijnen
De keuze voor Luxaflex® Rolgordijnen in bedrijven, openbare gebouwen en scholen snappen wij. De Luxaflex® rolgordijnen zijn namelijk, in welk gebouw dan ook, erg praktisch en functioneel. Tevens zijn onze duurzame rolgordijnen van hoge kwaliteit en worden ze op maat gemaakt tegen een scherpe prijs.

Serrezonwering
Voor serres, glazen daken en lichtkoepels heeft Luxaflex® speciale zonwering ontwikkeld. Luxaflex® Serrezonwering vormt als het ware een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek. Het product houdt de zon buiten en houdt het kantoor op deze manier thermisch comfortabel. In opgetrokken toestand is er vrij toezicht naar buiten en wordt de lichttoetreding niet beperkt.

Kenmerken

Meer projecten