0

PROJECT

Kazerne Home of Design

Luxaflex® Duette® Shades in Elan Duo Tone RD.   

Kazerne is gelegen in het hart van designstad Eindhoven en wil een levendige, gastvrije en inspirerende hospitality-omgeving bieden waar mensen op ontspannen wijze kunnen ervaren hoe design waarde toevoegt aan de wereld waarin wij leven. De Luxaflex® Duette® Shades zijn hier een logisch onderdeel van. Ons slimme smarthomesysteem Powerview is ook beschikbaar voor de Duette® Shades. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van Duette Shades? Zie dan onze pagina voor meer inspiratie en uitleg over dit unieke product.

Bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk dan onze projecten pagina.

Specificaties

Product Duette® Shades

Gebouwtype Horeca

Architect

Locatie Eindhoven

Hoofdaannemer Bouwonderneming Goevaers en Znn

Projectdealer Ad Borrenbergs Projectinrichting

Onze oplossingen

Lichtbeheersing

De Kazerne wil dat de gasten in een sfeervolle ruimte kunnen verkeren. De toegepaste Duette® Shades voldoen aan de invulling van deze wens. Door de keuze voor een warme kleur, valt de Luxaflex® raamkleding prachtig binnen het interieur.

Verder was het belangrijk dat de raamkleding het licht goed kon beheersen. Overdag mag het licht mooi binnenvallen, maar de kamer moet ook totaal duister kunnen worden voor een overnachting.

Onze producten

De collectie Duette® Shades is elegant, energie-efficiënt en heeft een akoestische werking door de honingraatstructuur van de stof. Dit zorgt er tevens voor dat de warmte in de zomer wordt geweerd en in de winter vastgehouden wordt.

Duette® Shades zijn beschikbaar in een zeer uitgebreid scala aan stof stijlen (incl. Batiste en Elan) en kleuren. De verschillende transparantiemogelijkheden bieden variërende gradaties van privacy en licht controle. Onze lichtdoorlatende stoffen zijn daarnaast speciaal ontworpen om daglicht prachtig te filteren. Wij bieden ook een selectie vlamvertragende stoffen.

Kenmerken

  • Luxaflex® Duette® Shades
  • 33 stuks
  • Weefsel: Elan Duo Tone RD
  • Zowel 32 als 64mm
  • Kleur: 9409 –> De wens van de Kazerne was om bij een aantal ramen het weefsel om te draaien. Hierdoor werd de normaliter witte achterzijde, nu de voorzijde.
  • Bediening: SmartCord® systeem en PowerView® Motorisation

Meer projecten