0

PROJECT

Pan Oston

Luxaflex® Rolgordijnen in Panama Chrome 3%.

Pan Oston is de wereldmarkleider in kassameubels. Zij hebben gekozen voor het weefsel Panama Chrome 3%, omdat dit weefsel over een hoge lichtreflectiewaarde beschikt én warmtewerend functioneert. Voor optimaal gemak is er gekozen voor een niet standaardbediening in projecten; de rolgordijnen worden namelijk met Powerview® aangestuurd. Voor uitleg van dit slimme bedieningssysteem kunt u kijken op de Powerview® pagina en voor meer inspiratie op de pagina van onze projecten.

Bent u er nog niet helemaal uit? Voor meer voorbeelden en inspiratie bekijk onze rolgordijnen.

Specificaties

Product Luxaflex® Rolgordijnen - Panama Chrome 3%

Gebouwtype Kantoor

Architect Sec.architecten

Locatie Raalte

Hoofdaannemer Aan de Stegge

Projectdealer Aldura

Oplossing

Onze oplossingen

Licht- & warmtebeheersing

In het design, ontworpen door SEC Architecten met Pan Oston, is er veelvuldig gebruik gemaakt van glas. Daarom is de juiste raambekleding voor de ramen extra noodzakelijk, zodat de zon buiten gehouden kan worden en de warmte beheerst. Daarom is er gekozen voor het weefsel Panama Chrome 3%. omdat dit niet alleen over een hoge lichtreflectiewaarde beschikt, maar ook warmtewerend functioneert. Door de gemetalliseerde achterzijde van het doek wordt namelijk 73% van het licht gereflecteerd. Hierdoor blijven de kantoorruimtes thermisch comfortabel en is er geen sprake van hinderlijk lichtinval.

PowerView® Motorisation

Met PowerView® Motorisation van Luxaflex® kan men alle Luxaflex® PowerView® aangestuurde raamdecoratie bedienen met een druk op de knop. Met de PowerView® wandhouder, kunnen de medewerkers van Pan Oston, met één druk op de knop, een enkele raamdecoratie of groepen raambekleding afstellen. Doordat ze in de ruimte allemaal op dezelfde hoogte zijn afgesteld, behoudt dit de samenhang in interieur in het kantoor.

 

Onze producten

Luxaflex® Rolgordijnen zijn in bedrijven, openbare gebouwen en scholen vaak de meest logische keuze. Ze zijn namelijk, in welk gebouw dan ook, erg praktisch en functioneel. Tevens zijn ze duurzaam, van hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren en uiteraard en worden ze op maat gemaakt.

Kenmerken

  • Luxaflex® Rolgordijnen
  • Type 5-16
  • Ruim 100 stuks
  • Weefsel: Panama Chrome 3%
  • Kleur 4720
  • PowerView® Motorisation

Meer projecten