PROJECT

Rabobank Waalwijk

Rabobank Waalwijk wilde een vorm van brandvertragende raamdecoratie voor hun fraaie grote ramen. Gekozen is daarom voor zwarte jaloezieën tegen witte muren. Hiermee kreeg het Rabobank kantoor direct een modern karakter.

Specificaties

Product Horizontale jaloezieën

Gebouwtype Kantoren

Architect van aken

Locatie Waalwijk

Hoofdaannemer Bouwbedrijf Kleijngeld B.V

Projectdealer Ben de Graaff Project

Onze oplossingen

Met de horizontale jaloezieën wordt het binnenvallende licht uitstekend gereguleerd. Een echte klassieker, die ook privacy perfect kan reguleren. Last van hinderlijke schittering op smartboard, scherm of werkplek? Goede binnen- en buitenzonwering of een combinatie hiervan kan het verschil maken. Onze adviseurs zorgen voor een oplossing op maat die naast praktisch ook mooi is en de productiviteit en het arbeidsklimaat verbetert.

Onze producten

Luxaflex® heeft de horizontale jaloezie in Nederland groot gemaakt en loopt nog steeds voorop in deze productgroep. Op zowel functioneel als decoratief vlak is er veel mogelijk met deze collectie. Niet alleen is er keuze uit meer dan 180 verschillende kleuren, maar voor iedere kleur is ook de afwerking kleurspecifiek afgestemd. De verschillende kleuren Jaloezieën laten zich ook makkelijk combineren en variëren zodat er een stijlstatement mee kan worden afgegeven.

Kenmerken

  • Luxaflex® horizontale jaloezieën
  • 107 stuks
  • 50 mm
  • Trekkoord

Meer projecten