0

PROJECT

Rialto Vastgoedontwikkeling

Samen met interieur architect Suzan Vromans en A-Projectdealer Gevees uit Giessenburg hebben we het nieuwe kantoor van Rialto Vastgoedontwikkeling uit Vught voorzien van Silhouette® Shades 75mm met het doek Originale Clearview.

Luxaflex® Silhouette® Shades verdelen licht gelijkmatig door de ruimte en zorgen voor een prachtige en praktische lichtwering. Werken met beeldschermen en white boards kan probleemloos. zonder hinderlijke schittering. Door de lamellen te kantelen laat je meer of minder licht binnen.

Gekozen is voor ClearView™ doek. Deze subtiele stof biedt door de unieke weefstructuur een heldere doorkijk naar buiten en optimale bescherming van vloeren, meubels en kunstwerken tegen uv-straling. De subtiele poedertint van het doek en de aluminium hardware zorgen dat raambekleding subtiel aanwezig is in het kantoorinterieur.

Specificaties

Product Silhouette® Shades

Gebouwtype kantoorgebouw

Architect Suzan Vromans

Locatie Vught

Hoofdaannemer

Projectdealer GeeVeeS

Luxaflex® Silhouette® Shades

Onze oplossingen

Luxaflex® Silhouette® Shades ClearView™ bestaan, uit een ragfijne witte voorkant en een zeer transparante voile aan de achterzijde. De kenmerkende lamellen van Luxaflex® Silhouette® Shades kunnen subtiel tuimelen, waardoor zonlicht op stijlvolle wijze door de ruimte wordt verspreid. Hiermee creëert de raamdecoratie een kristalhelder uitzicht door het raam: ideaal wanneer het maximaliseren van daglicht of het minimaliseren van kunstlicht gewenst is.

De 75 mm brede lamellen komen prima tot hun recht bij grotere ramen.

Onze producten

Kenmerken

Luxaflex® Silhouette® Shades hebben vele voordelen. Naast regulering van licht en privacy helpen Silhouette® Shades de akoestiek in een ruimte te verbeteren, wat zeker in een kantooromgeving een pre is.

Wie voor de meest comfortabele en luxe bediening wil gaan, kan de Silhouette® Shades koppelen aan het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation.

Meer projecten