0

PROJECT

Tauro Den Haag

Luxaflex® Houten Jaloezieën (50 mm)

Tauro verhuurt betaalbare en flexibele kantoorruimtes en heeft meerdere vestigingen in Nederland.
Met houten jaloezieën voor de ramen is een warme uitstraling van de ruimte gegarandeerd. Wanneer je bij Tauro binnenstapt ervaar je hierdoor een moderne, warme luxe met een eigentijdse uitstraling. Op de benedenverdieping van Tauro zijn alle ramen bekleedt met Luxaflex® Houten Jaloezieën in grijs lak.  Met de 50 millimeter lamel kan men bij Tauro optimaal genieten van het uitzicht, zonder dat hinderlijk zonlicht naar binnen schijnt. Op de pagina van de Houten Jaloezieën worden alle kenmerken en mogelijkheden beschreven.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Werp dan een blik op onze projecten pagina.

Specificaties

Product Luxaflex® houten jaloezieën

Gebouwtype kantoor

Architect

Locatie Den Haag

Hoofdaannemer

Projectdealer Kampschreur B.V.

Onze oplossingen

Lichtbeheersing

Bij Tauro heeft men vooral gekozen voor Luxaflex® Houten Jaloezieën vanwege de mooie, eigentijdse uitstraling, omdat men in het kantoor ook klanten ontvangt. Maar ook voor de dagelijkse gebruikers is deze vorm van zonwering perfect!

De lichtinval wordt door hen gereguleerd door middel van de tuimelstang. Wanneer de zon tevoorschijn komt, schijnt het daglicht in prachtige lichtstralen naar binnen. Dit zorgt voor een warme sfeer; een fijne binnenkomst voor (potentiële) klanten, maar (beeldscherm)werk kan plaatsvinden zonder lichtreflectie.

Onze producten

Houten jaloezieën zijn klassiek én eigentijds; we zien deze raambekleding dan ook steeds vaker terugkomen in interieurs. Dankzij de uitbreiding met PowerView® Motorisation is de raambekleding nu perfect te integreren in een smart home.

Kenmerken

  • Luxaflex® Houten Jaloezieën
  • 58 stuks
  • 50 mm
  • Kleur 1902
  • Trekkoord en tuimelkoorden

Meer projecten