0

PROJECT

The Mark Offices – Eversheds Sutherland

Luxaflex® Rolgordijnen in M-Screen Ultimetal® 3%.   

Een thermisch comfortabele werkplek zonder lichtschittering op de laptopschermen, dat kunnen de rolgordijnen in het weefsel M-Screen Ultimetal® voor jouw bedrijf  betekenen. Dit begreep advocaten- en notariskantoor Eversheds Sutherland. Zij hebben daarom deze Luxaflex® rolgordijnen laten toepassen door onze A- projectdealer Kuyvenhoven Zakelijk Inrichten. De rolgordijnen van Luxaflex® bieden privacy en een veilige omgeving voor kinderen. Voor alle voordelen en kenmerken van dit product kunt u onze pagina van de rolgordijnen bezoeken. 

Voor meer inspiratie en ideeën kunt u onze projecten pagina bezoeken.

Specificaties

Product Luxaflex® Rolgordijnen

Gebouwtype Kantoor

Architect Marcel van der Schalk

Locatie Rotterdam

Hoofdaannemer

Projectdealer Kuyvenhoven Zakelijk Inrichten

Een oplossing op maat

Onze oplossingen

Eversheds Sutherland is gevestigd in het kantorencomplex ”The Mark Offices”  in Rotterdam op de tweede verdieping omgeven door vele ramen. Hierdoor was de wens ontstaan voor raambekleding welke een hoge lichtreflectie kunnen behalen, zodat het binnenkomende zonlicht afgeweerd kon worden. De oplossing voor de reflectieproblemen kwam neer op het M-Screen Ultimetal® 3% doek in de kleur 3010 (Charcoal Sable), afkomstig van het Hunter Douglas dochterbedrijf Mermet.

Het M-Screen Ultimetal® doek is opgebouwd uit 36% glasvezel en 64% vinyl en heeft een gemetalliseerde achterzijde. Hierdoor wordt 83% zonne-energie gereflecteerd, wat ongewenste oververhitting van de ruimte voorkomt. Door de hoge lichtreflectie biedt dit doek ook een omvangrijke energiebesparing in de vorm van vermindering van airconditioning in de zomer en verwarming in de winter.

Onze producten

Luxaflex® Rolgordijnen zijn in bedrijven, openbare gebouwen en scholen vaak de meest logische keuze. Ze zijn namelijk, in welk gebouw dan ook, erg praktisch en functioneel. Tevens zijn ze duurzaam, van hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren en uiteraard en worden ze op maat gemaakt.

Kenmerken

  • Luxaflex® Rolgordijnen
  • Omstreeks 100 producten
  • Weefsel: M-screen Ultimetal® 3%
  • Kleur 3010 (charcoal Sable)
  • Eindeloosketting systeen in mat RVS
  • Eigenschap:
    *De M-screen Ultimetal® draagt bij aan een duurzaam gebouw door effectieve regulering van de zonnewarmte, verspreiding van invallend natuurlijk licht en een verhoging van het comfort, waardoor de productiviteit van de gebruikers positief beïnvloed wordt.

Meer projecten