0

PROJECT

TNO – Den Haag

Luxaflex® Rolgordijnen in weefsel Panama Pro 5%.   

TNO heet voluit; Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek. TNO wilt de missie ”mensen en kennis verbinden om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken” voltooien. Benieuwd naar alle mogelijkheden en opties? Bezoek dan onze pagina van de rolgordijnen.

Bij de verhuizing van het TNO hoofdkantoor in Delft naar kantorencomplex New Babylon in Den Haag, was er de wens voor hoogwaardige zonwering. In samenwerking met onze A-projectdealer SBR Vloeren zijn er rond de 1.000 Luxaflex® rolgordijnen met weefsel Panama Pro 5% in de kleur White Pearl gemonteerd.

Voor alle afgeronde projecten van Luxaflex® kunt u onze projecten pagina bekijken.

Specificaties

Product Luxaflex® Rolgordijnen - Panama Pro 1% en 5%

Gebouwtype Kantorencomplex

Architect Roberto Meyer en Jeroen van Schooten

Locatie New Babylon - Den Haag

Hoofdaannemer Boele & Van Eesteren en Ballast Nedam

Projectdealer SBR Vloeren

Onze oplossingen

Duurzaamheid

Zoals in de missie van TNO de term duurzaamheid al voorkwam wat zij willen betekenen in hun werk, passen ze het ook zelf in hun gebouw toe. De stofkeuze is gevallen op het weefsel Panama Pro. Dit weefsel draagt bij aan de duurzaamheid door het toepassen 36% glas als grondstof in het doek. Daarnaast heeft dit doek een lage VOS, wat betekent dat het doek vrij is van schadelijke stoffen. Tevens kan door de kleurkeuze white linnen een hoge lichtreflectie (68%) behaald worden. Hierdoor biedt dit doek ook een omvangrijke energiebesparing in de vorm van vermindering van airconditioning in de zomer en verwarming in de winter.

 

Onze producten

Luxaflex® Rolgordijnen zijn in bedrijven, openbare gebouwen en scholen vaak de meest logische keuze. Ze zijn namelijk, in welk gebouw dan ook, erg praktisch en functioneel. Tevens zijn ze duurzaam, van hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren en uiteraard en worden ze op maat gemaakt.

Kenmerken

  • Luxaflex® Rolgordijnen
  • Type: 5-411
  • Ruim 1000 stuks
  • Weefsel: Panama Pro 5%
  • Kleur 4611 (white pearl)
  • Kettingbediening
  • Design edition

 

Meer projecten