0

PROJECT

Verpleeghuis De Vijf Havens – Rotterdam

Luxaflex® Vensterzonwering in type Carré 95.           

Na een renovatie van anderhalf jaar, mag het eindresultaat van zorgcentrum ”De Vijf Havens” er wezen.  In het vernieuwde verpleeghuis woont iedereen aangenaam in een éénpersoonsstudio met een ‘slimme badkamer’ met toilet. Luxaflex® Projecten mocht in samenwerking met A-projectdealer Decolux de raamdecoratie verzorgen. Deze raamdecoratie voldoet aan de kernwaarden van het verpleeghuis. Gezelligheid is één van die kernwaarden, en zoals in de foto’s is af te lezen, is het toepassen hiervan zeker gelukt met gebruik van vele frisse kleuren! Nog geen duidelijk beeld van alle opties? Bekijk de pagina van vensterzonwering voor meer informatie. 

Luxaflex® heeft al erg veel projecten afgerond. Benieuwd naar de resultaten? Neem een kijkje op onze projecten pagina!

 

Specificaties

Product Luxaflex® vensterzonwering Carré 95

Gebouwtype Verpleeghuis

Architect LENGKEEK architecten en ingenieurs, De Bilt

Locatie Rotterdam

Hoofdaannemer Van Wijnen

Projectdealer Decolux

Onze oplossingen

Bij ”De Vijf Havens” is het van belang dat het lichtinval geweerd kan worden wanneer de zon schijnt. Dit om de optimale zorg te verlenen aan hun bewoners. De leefruimte van de bewoners zouden altijd een juiste temperatuur behoren te hebben en ook zouden ze geen last mogen hebben van hinderlijk lichtinval. Daar kan de Luxaflex® vensterzonwering voor zorgen. Ook kan dit een oplossing zijn wanneer de bewoners ’s middags nachtrust stimulerende raambekleding nodig hebben.

 

Onze producten

Carré 95

De Luxaflex® Carré 95 vensterzonwering staat bekend om zijn veelzijdigheid. Het scherm kan op vele manieren bediend worden. In combinatie met een groot aanbod van diverse typen armen zijn er vele specifieke toepassingsvormen mogelijk worden. Dit uitvalscherm is projectmatig ideaal, doordat de Carré 95 een vierkante kast heeft met een naadloos aansluitende voorlijst. De maximale breedte is 4,5 meter, maar is koppelbaar tot een maximale breedte van 8 meter. De Carré kan een maximale uitval van 2 meter realiseren (afhankelijk van het gekozen armsysteem).

Kenmerken

  • Luxaflex® Vensterzonwering
  • Type: Carré 95
  • 179 stuks
  • Weefsel: Acryl
  • Elektrisch 230 volt motor (wt/lt motor)

Meer projecten