PROJECT

Vyva Fabrics – Amsterdam

Vyva Fabrics is een groothandel gespecialiseerd in meubel-, project-, en outdoorstoffen en kunstleer.

Het gebouw van Vyva Fabrics heeft een industriële look met grove betonnen meubelen. Er is gebruik gemaakt van massieve zwarte stalen balken voor de ramen en ligt er een betonnen gietvloer. Het toonbeeld van een industrieel pand en inrichting.
Bij deze industriële look sluiten de stoere Luxaflex® houten jaloezieën perfect bij aan. Ook de zwartgrijze Luxaflex® rolgordijnen passen feilloos in het interieur van Vyva fabrics.

Specificaties

Product Luxaflex® Rolgordijnen, Luxaflex® Houten jaloezieën

Gebouwtype Kantoor

Architect Dedato ontwerpers en architecten

Locatie Amsterdam

Hoofdaannemer JM van Delft & Zn i.s.m. Willy Naessens Industriebouw

Projectdealer Kuyvenhoven zakelijk inrichten

Onze oplossingen

Lichtbeheersing

Zoals de afbeeldingen al verraden, heeft Vyva gekozen voor twee soorten zonweringen. De toepassing van houten jaloezieën in de showroom was voornamelijk voor esthetische doeleinden. Het licht wordt door de werknemers prachtig gereguleerd door middel van de tuimelstang. Wanneer de zon tevoorschijn komt, schijnt het daglicht in prachtige lichtstralen naar binnen. Dit zorgt voor een warme sfeer in het industriële gebouw; een fijne binnenkomst voor (potentiële) klanten.

Onze producten

Luxaflex® Houten jaloezieën zijn klassiek én eigentijds; we zien deze raambekleding dan ook steeds vaker terugkomen in interieurs. Dankzij de uitbreiding met PowerView® Motorisation is de raambekleding nu perfect te integreren in een smart home.

De keuze voor Luxaflex® Rolgordijnen in bedrijven, openbare gebouwen en scholen snappen wij. De Luxaflex® rolgordijnen zijn, in welk gebouw dan ook, namelijk erg praktisch en functioneel. Tevens zijn onze duurzame rolgordijnen van hoge kwaliteit en worden ze op maat gemaakt tegen een scherpe prijs.

Kenmerken

 • Luxaflex® Rolgordijn XL
  – Stofkeuze in Panama 3%
  – Kleur 4607
  – Hardware grijs
  – Motor RTS 230 Volt
 • Luxaflex® Houten Jaloezieën
  – De lamellen zijn gemaakt van echt hout, ter bescherming voorzien van een lak of uv olie.
  – FSC-keurmerk
  – Lamelbreedte 50 mm
  – Kleur 6275 Tribute Wood
  – Handmatige bediening door een optrekkoord en tuimelkoord, standaard op kindveilige lengtes met kunststof muurbeugel.

Meer projecten