PROJECT

Residence Sonneville – Maastricht

In het appartementencomplex Sonneville in Maastricht  is gekozen voor een uniforme uitstraling en optimaal gemak door toepassing van 400 Screens en 10 Clip Vensterzonweringen. Deze houden de brandende zon buiten en het uitzicht blijft behouden door de 3% openheidsfactor van het doek.

Specificaties

Product Luxaflex® screens en Luxaflex® vensterzonwering

Gebouwtype woningbouw

Architect AWG architecten i.s.m. V/architecten

Locatie Maastricht

Hoofdaannemer

Projectdealer Venetian Blinds

Onze oplossingen

Licht- & warmtebeheersing

Bij het appartementencomplex Sonneville in Maastricht, zijn alle ramen voorzien van outdoor zonnewering in stofkeuze; Sergé 3%. Dankzij de hoge reflectiewaarde van het Sergé 3% doek, zorgt de zonwering ervoor dat de woningen een comfortabele temperatuur hebben, ook bij direct zonlicht.

Daarnaast zal ook het hinderlijke lichtinval afnemen door de lichtreflectie van het doek, zodat de bewoners optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte.

Onze producten

Luxaflex® Screens, zijn een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties. Zo zijn deze roestvrij, niet vervormbaar en bestand tegen elk weertype. De screendoeken zijn brandvertragend, antistatisch en bovendien UV bestendig. Hierdoor wordt uw interieur tegen zon en warmte beschermd.

Kenmerken

  • Luxaflex® screens
  • 398 stuks
  • Vertica Prozip 95 en beaufort 100
  • Bediening: 230 volt motor (LT motor)
  • Weefselsoort: Sergé 2165 3% semi transparant

 

Meer projecten